портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 17 червня 2024 року, 20:55

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 17 червня. Станом на ранок 17 червня в Донецькій області внаслідок ворожих атак було поранено 9 людей. Загалом, росіяни 4 рази обстріляли населені пункти області. З лінії фронту евакуйовано 40 осіб, у тому числі 5 дітей.

🔸Нові можливості для підприємців: мікрогранти до 75 тис. грн. Мікрогранти до 75 тис. грн. для підприємців. Умови отримання коштів за програмою «Власна справа» досить прості. Для цього потрібно зареєструватись ФОПом. Подати заявку та бізнес-план можна на Порталі  «Дія» 

🔹Урядова програма «Армія відновлення» пропонує тимчасову зайнятість та виконання різних видів робіт. Донецька обласна служба зайнятості продовжує долучати безробітних до суспільно корисних робіт. Нині на Добропільщині пропонують роботу у громадських пральнях.

🔸Виставу «Маріупольська драма» презентували у Румунії. Колектив Донецького академічного обласного драматичного театру (м. Маріуполь) показали спектакль  на міжнародному театральному фестивалі BABEL F.A.S.T 2024 у місті Тарговіште.