портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 02 липня 2024 року, 21:18

🔹Росія щодня атакує Донеччину. Про ситуацію в області станом на ранок 2 липня повідомив начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін. Щонайменше 3 людини загинули та понад 10 поранених. Крім того ворог зруйнував та пошкодив житлові будинки. Всього за добу росіяни 34 рази обстріляли населені пункти Донеччини.

🔸За минулий місяць енергетики Донеччини повернули світло для 200,2 тисяч родин. Енергоінфраструктура зазнавала пошкоджень щоденно внаслідок ворожих атак. Загалом, фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі з дозволу військових вдалося відновити електропостачання мешканцям 224 населених пунктів.

🔹Питання підтримки ветеранів на Донеччині обговорили у Покровську. Там відбулась зустріч з дружинами загиблих захисників. Загалом, в Донецькій області на обліку перебувають 48735 осіб з числа ветеранів та членів їхніх родин.

🔸Внаслідок обстрілу Селидового загинула 1 людина і 2 отримали поранення. Посеред дня російські окупанти вдарили по цивільним мешканцям авіабомбою.

🔹Благодійники передали майже 80 тонн питної води громадам Донеччини. Дві фури направили мешканцям Покровського району та по одній для Бахмутського, Краматорського та Волноваського районів. 

🔸Пластуни Донеччини провели 10 днів на Прикарпатті. Цьогоріч табір організували для двох вікових груп: новацький та юнацький. Обидва табори мали назву «Земля велетнів». Юнаки і юначки долали негоду, будували укриття, готували їжу просто неба та опановували навички виживання в природі.