портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 02 жовтня 2024 року, 20:30

🔹Під постійними обстрілами окупантів населені пункти Донеччини. Внаслідок атак 5 цивільних мешканців отримали поранення. За добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Евакуйовано 739 осіб. Про оперативну ситуацію станом на ранок 2 жовтня в Донецькій області повідомив Вадим Філашкін. 

🔸Співробітники Донецької ОДА передали дрони Силам оборони України. Загалом, відправили 5 FPV-дронів для 1 стрілецького батальйону 54 окремої механізованої бригади імені Івана Мазепи. Крім того, для потреб підрозділу передали квадрокоптер з тепловізійною камерою та запасні батареї для дронів. Для підрозділу К-2 - інверторний генератор.

🔹Представники управління з питань ветеранської політики Донецької облдержадміністрації вручили нагороди бійцям ЗСУ до Дня захисників та захисниць України. Ця акція стала символом визнання  відданості, професіоналізму та самопожертви в умовах російської агресії.

🔸У «Смарагдовому місті» вшанували українських військових. Хенд-мейд вироби юні мешканці Донеччини передали своєму педагогові, який служить в ЗСУ, а той своєю чергою передасть побратимам.

🔹Вадим Філашкін долучився до створення арт-об'єкту«Берегиня». Кошти від продажу  підуть на потреби ЗСУ.

🔸До Дня захисників та захисниць України відбулась культурно-мистецька акція «Міць у пікселі». В ній взяли участь понад 300 дорослих та дітей Донеччини, які створили більше 150-ти відеолистів вдячності захисникам.