портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 21 серпня 2024 року, 21:40

🔹За добу, станом на ранок 21 серпня, росіяни 18 разів обстріляли населені пункти Донеччини. У Костянтинівці 1 людина загинула і 1 поранена. Загалом, з лінії фронту евакуйовано 5167 людей, у тому числі 207 дітей.

🔸Ще одна ранкова атака на Донеччину. Внаслідок обстрілів загинули 2 людини. В Українську Селидівської громади росіяни вбили жінку, а у Торецьку 36-річного чоловіка.

🔹Відкриття Х Конгресу освітян Донеччини «Нові часи: особистість понад усе!». На засіданні розглядали питання збереження освіти Донеччини, її пріоритетних напрямів в умовах дії воєнного стану та  розвитку професійної компетентності педагогів.

🔸Представники з Донеччини взяли участь у засіданні круглого столу із взаємодії влади і громадськості. Під час заходу презентували результати експертної зустрічі, розглянули погляди представників влади, громадськості та ЗМІ на налагодження якісної комунікації.

🔹У Дружківській міській територіальній громаді обговорили питання щодо забезпечення потреб ветеранів та членів їх сімей. Під час зустрічі учасники обговорили найактуальніші питання.

🔸Спортсменки-орієнтувальниці Донеччини відзначилися «сріблом» на чемпіонаті Європи серед молоді. На змагання в Естонії зібралися 422 учасників із 15 країн. У складі збірної України на цих змаганнях виступили три спортсменки з Донецької області.