портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 22 липня 2024 року, 21:51

🔹Станом на ранок 22 липня росіяни 30 разів обстріляли населені пункти Донецької області. У Торецьку загинула цивільна людина. У Північногму та Неліпівці є поранені. Крім того, ворог зруйнував та пошкодив житло мешканців регіону та об’єкти інфрастуктури.

🔸Діти Донеччини вирушили до міжнародного центру «Артек». Там стартувала V тематична зміна «Просвітницький природозахисний проект «Еко-вартові». Серед відпочивальників 34 юних мешканців Донеччини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Діти зможуть відновити фізичний та психічологічний стан здоров’я. 

🔹Донеччани, які брали участь у міжнародних змаганнях з адаптивних видів спорту для поранених військовослужбовців та ветеранів отримали сертифікати на грошові винагороди. Очільник Донеччини Вадим Філашкін зустрівся з учасниками змагань United Air Force and Marine Corps Trials 2024».

🔸«Укрпошта» доставляє безкоштовно ліки. Проєкт «Укрпошта. Аптека» стартував на Донеччині та прикордонних районах Сумщини. Задум має на меті аби кожен мав доступ до фармацевтичних послуг населених пунктів, де зруйновані або пошкоджені аптеки. Наразі є змога замовляти безрецептурні препарати, а також ті, що відпускаються за програмою «Доступні ліки».

🔹Отримання гранту – це можливість для втілення нових бізнес-ідей: історія успіху підприємця з Добропілля. Аграрій за допомогою ґранту «Власна справа» опанував новий вид бізнесу - виробництво екструдованих кормів для худоби. Це дало можливість працевлаштувати ВПО.