портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 23 липня 2024 року, 21:33

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 23 липня. Росіяни завдають численних ударів регіону. Найбільше поранених у Костянтинівці. Є також руйнування та пошкодження житла цивільних мешканців регіону. Всього за добу ворог 39 разів обстріляв населені пункти Донеччини.

🔸Мобільний центр зайнятості відвідав селище Райське: доступні послуги та нові можливості. Виїзні заходи здійснили фахівці Дружківського міського центру. У такому режимі мобільний офіс працює вже другий рік поспіль, аби жителі віддалених населених пунктів мали доступ до послуг центру.

🔹На Донеччині планується будівництво модульних каркасних будинків та ремонт домогосподарств. Допоможе обласній владі у цьому УВКБ ООН. З представниками міжнародної організації зустрівся Вадим Філашкін.

🔸Підтримка молоді на ринку праці: як роботодавцю отримати компенсацію за їхнє працевлаштування? Працедавці можуть отримати відшкодування 50% мінімальної заробітної плати, встановленої на момент виплати. Наразі ця сума складає 4000 грн. 

🔹Щомісячна грошова виплата за заслуги перед Батьківщиною. На неї можуть претендувати низка осіб. Серед них ті, які брали участь у російсько-українській війні у 2014 році, Герої України та нагороджені орденом Богдана Хмельницького. Щомісячна грошова виплата призначається та виплачується з дня звернення за її призначенням.

🔸Діти Донеччини вирушили на відпочинок. 17 хлопчиків і дівчаток з 12 територіальних громад області відправили до рекреаційного центру «Іллара» м. Іршава Закарпатської області.  Дітям підготували різноманітні дозвілля та розваги. Окрім того, психологи допоможуть  відновити ментальне здоров'я дітей, які постраждали внаслідок агресії рф.