портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 25 червня 2024 року, 21:38

🔹Оперативна ситуація в Донецькій області станом на ранок 25 червня. Внаслідок російської агресії є загиблі та поранені, серед них діти. За добу росіяни 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 167 людей, у тому числі 17 дітей.

🔸Нові жертви ворожого обстрілу. У Золотій Ниві Великоновосілківської громади загинула жінка. У Торецьку росіяни поранили 4 людини. Усі постраждалі доставлені в лікарню. Влада вкотре закликає мешканців прифронтових населених пунктів до евакуації

🔹З Дробишевого та сіл Іллінівської громади примусово евакуюватимуть дітей з батьками. Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні в Донецькій ОДА. Щодня ворог обстрілює громаду з усіх видів озброєнь, використовує авіабомби та безпілотники.

🔸Меблі та техніка для дитячого садочка та нові працівники. Сучасне оснащення підприємиця придбала за грантові гроші програми «Власна справа». Крім того, бізнесменка працевлаштувала у свій приватний  дитсадок  ВПО.

🔹7 медалей завоювали юні важкоатлети для Донеччини. Спортсмени  здобули «срібло» і «бронзу». Змагання відбулися у грецьких Салоніках.