портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 26 жовтня 2024 року, 20:48

 🔹 Одна людина поранена та понад три десятки пошкоджених приватних будівель цивільних мешканців області. Такі наслідки ворожого обстрілу Донецької області. Про оперативну ситуацію станом на ранок 26 жовтня повідомив начальник ОВА Вадим Філашкін. Всього за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 975 людей, у тому числі 51 дитину.

🔸 З початку цього року у Миколаївській громаді провели 41 закупівлю на суму майже 405 млн грн. Ці кошти спрямовані на заходи з будівництва інженерно-фортифікаційних споруд та загороджень. Крім того, у громаді протягом року проводився ремонт доріг, якими відбувається евакуація цивільного населення. Кошти також виділялись на закупівлю засобів та товарів, необхідних для гасіння пожеж.

🔹 У Донецькому обласному молодіжному центрі презентували новий український шрифт "Рутенія". Під час зустрічі учасники та учасниці дізналися про історію його створення, значення для української графічної культури та застосування в сучасному дизайні. Шрифт "Рутенія", створений професором Василем Чебаником, відображає давні кириличні традиції, зокрема писемність Київської Русі та козацького скоропису.