портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 07 жовтня 2024 року, 19:33

🔹Росія - країна вбивця: внаслідок обстрілу на Донеччині загинули двоє людей ще 5 отримали поранення. Загалом, ворог 29 разів атакував населені пункти області. З лінії фронту евакуйовано 267 людей, у тому числі 29 дітей. Про оперативну ситуацію станом на ранок 7 жовтня  повідомив начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

🔸Забезпечення лікарень обладнанням для роботи під час відключень: зараз у медзакладах є близько 12 тисяч генераторів. Їх кількість продовжує зростати щомісяця. Уряд спільно з міжнародними партнерами забезпечують лікарні обладнанням для роботи під час відключень. 

🔹З перешкод – до нових горизонтів: історія успішного працевлаштування Олени Горошко з Вугледару. Лаборантка хімічного аналізу у минулому змінила професійний шлях. Тепер вона працівниця сфери діловодства.

🔸Нематеріальна культурна спадщина Донеччини: традиція приготування каші в місті Авдіївка. Як цей звичай став символом незламності культури та як сьогодні, в найважчі часи, мешканці Авдіївки продовжують берегти його та передавати далі.

🔹Свято освіти та музики: як розпочалася оздоровча зміна для дітей Донеччини у санаторно-оздоровчому центрі «Смарагдове місто». Близько 100 дітей із 21 громади Донецької області приїхали для навчання, оздоровлення та відпочинку.