портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької обласної державної адміністрації про проведення консультацій з громадськістю

Опубліковано 15 жовтня 2019 року, 15:45 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Зміст матеріалів винесених на обговорення: проект розпорядження про внесення змін до Порядку проведення обласного конкурсу «Волонтер Донеччини».

Мета проведення консультацій з громадськістю: підвищення ролі громадянського суспільства в різних сферах діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування, розгляд пропозицій від громадськості стосовно змін до Порядку проведення обласного конкурсу «Волонтер Донеччини».

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: створення сприятливих умов для ефективної взаємодії громадянського суспільства з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, вирішення соціально-побутових проблем громадськості шляхом популяризації волонтерського руху.

Способи забезпечення участі в обговоренні: електронні консультації.

Строк подання пропозицій та зауважень: зауваження та пропозиції приймаються електронною та звичайною поштою протягом 15 календарних днів на адресу: м. Краматорськ, вул. О. Тихого, буд. 6, департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації, [email protected]