портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Конкурс на налагодження партнерства між внутрішньо переміщеними особами, бізнесом, громадами та місцевою владою

Опубліковано 30 травня 2018 року, 14:58

Фонд Східна Європа та німецька Громадська організація ChildFund Deutschland e.V. оголошують конкурс проектів серед громадських організацій, спрямованих на налагодження партнерства між внутрішньо переміщеними особами, бізнесом, громадами та місцевою владою шляхом реалізації спільних ініціатив, спрямованих на вирішення важливих для громади соціальних, економічних, або ж екологічних проблем.

Мета конкурсу – підвищити спроможність місцевих громад до самоорганізації та діалогу, наприклад, через нові навики чи інструментарій/механізми, задля вирішення конкретних місцевих проблем чи створення конкретного продукту, налагоджуючи співпрацю громади, бізнесу і влади та інтегруючи вразливі верстви населення.

Загальний бюджет конкурсу – 240 000 грн. Середній розмір гранту – 60 000 грн.

Дедлайн – 15 червня 2018 року. Заявки повинні бути надіслані на адресу електронної пошти: [email protected]  з поміткою у темі листа «Конкурс на налагодження партнерства»

Більш детальну інформацію, та аплікаційну форму для заповнення можна отримати за наступним посиланням: http://eef.org.ua/rekomendatsiyi/

 

Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин

Інші новини за темою