портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

КПВВ Донеччини готуються до зими

Опубліковано 07 жовтня 2016 року, 21:26

Уже найближчим часом на всіх КПВВ Донеччини будуть облаштовані пункти обігріву та покращені умови проходження контролю, що дозволить максимально прискорити цей процес. Про це сьогодні йшлося на нараді голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського із керівниками прикордонних загонів і представниками міжнародних донорських та моніторингових організацій.

Актуальним є й питання покращення умов роботи самих прикордонників. Необхідно встановити на кожному пункті пропуску по три додаткові стаціонарні модульні приміщення для прикордонників, а також по два сканери на кожному КПВВ, що значно прискорить обслуговування громадян. Триває облаштування захисних споруд на КПВВ, а також планується зробити накриття над пунктами пропуску, які захищатимуть прикордонників та громадян від несприятливих  погодних умов.

За словами прикордонників, сьогодні вкрай гостро стоїть питання сканерів для контролю залізничних перевезень. Часто під тонким шаром вугілля на непідконтрольну територію або звідти потрапляє контрафактна продукція, а подекуди і зброя. На жаль, прикордонники не завжди мають технічні можливості досконало доглянути ці вантажі. Тому сканери значно полегшили б їхню роботу і обмежили б нелегальний трафік контрабанди.

Обговорили також сьогодні перспективу перенесення КПВВ із Зайцево у Майорськ. 

 Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Інші новини за темою