портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відвідав зону АТО

Опубліковано 09 жовтня 2016 року, 17:19

У п’ятницю, 7 жовтня, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відвідав зону проведення АТО. Патріарх відвідав військових, зустрівся із командувачем АТО, благословив наших воїнів на святу справу захисту України. Також Патріарх Філарет відвідав Донецьку обласну військово-цивільну адміністрацію і мав тривалу розмову із її керівником – Павлом Жебрівським.

«Більше години спілкувались ми із Патріархом Філаретом, обмінювались думками, – зазначив Павло Іванович. – Святійший жваво цікавився ситуацією на Донеччині. Особливо Патріарха цікавило те, як на Донеччині пробуджується український дух та глибинна українська духовність. А коли я розповів Святійшому про наш проект створення в громадах мережі опорних модерних україномовних шкіл, очі його заіскрились радістю. Адже мала батьківщина Патріарха – село Благодатне, Амвросіївського району – сьогодні знаходиться на окупованій території».

На завершення Патріарх поблагословив працю обласної військово-цивільної адміністрації на відбудову та оновлення Донеччини. «Працюйте натхненно! Що б не було, не падайте духом, сміливо йдіть уперед. Перемога буде наша, бо правда з нами і Господь з нами», –  Патріарх Київський і всієї Руси-України.

4 5 2 3

 Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Інші новини за темою