портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний табір для підтримки дітей та батьків, які вимушено перемістилися з Донеччини, прямує до Закарпаття

Опубліковано 22 липня 2022 року, 17:42 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Мобільний (виїзний) табір «Мобі – кемп «Арт - квест» для підтримки дітей та батьків, які вимушено перемістилися із Донецької області, прямує до Закарпатської області, повідомляє Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Цього року радісне очікування літніх канікул затьмарила війна. Під час військової агресії з боку російської федерації найбільш постраждалими є діти та їх батьки, які зараз стикаються з наслідками значних психологічних травм, подолання яких потребує кваліфікованої допомоги.

У зв’язку із військовою агресією з боку російської федерації, активними бойовими діями та тимчасовою окупацією населених пунктів Донецької області, мирне населення області було вимушено переміститись в безпечні регіони країни.

З метою підтримки дітей та сімей з дітьми, які перемістилися з Донецької області, комунальним підприємством «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини», за сприянням облдержадміністрації, впроваджується проєкт мобільного табору «Мобі – кемп «Арт - квест», спрямований на емоційне розвантаження, подолання негативного настрою, відкриття в дитині можливості визначити свій шлях перемоги над собою, допомогу в розкритті талантів та здібностей дітей при створенні свого творчого проєкту.

Мобільний табір «Мобі – кемп «Арт - квест» здійснюватиме свою діяльність на території міст Закарпатської області (мм. Ужгород, Берегово, Мукачево та Хуст) з 25 липня поточного року.

Під час відвідування мобільного табору діти та сім’ї з дітьми матимуть можливість прийняти участь у музично-танцюваляній терапії, різноманітних майстер-класах та отримати позитивні емоції.

За матеріалами Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації

Інші новини за темою