портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь активно долучилась до організації святкових заходів до Дня Незалежності України у Краматорську

Опубліковано 28 серпня 2018 року, 17:39

В рамках святкових заходів до Дня Незалежності України, що проходили у Краматорскьку, представниками департаменту сім’ї, молоді та спорту, виконавчих органів міських рад, райдерадміністрацій та об'єднаних територіальних громад було проведено цілу  низку заходів, присвячених цій даті.

Найбільш цікавими та масштабними серед них  стали - конкурс фото-зон та квест «Відкрий Україну».

Конкурс фото-зон вивявився дуже яскравим та насиченим позитивними емоціями. 15 фото-зон, які виготовили власними руками учасники, були виставлені на центральній алеї  парка ім. Пушкіна, де проходила основна маса заходів. Така кількість різноманітних фото-зон визвала у громадян велику зацікавленість, перехожі залюбки фотографувалися на їх фоні.

У цьому конкурсі прийняли участь представники молодіжних центрів та активна молодь з різних куточків Донецької області, а саме з: Дружківки, Покровську, Маріуполя, Краматорську, Новогродівки, Бахмуту, Авдіївки, Мирнограду, Слов’янську, Добропільського, Волновахського, Олександрівського, Костянтинівського, Покровського та Ясинуватського районів.

Перемогу у конкурсі фото-зон здобула команда із міста Дружківка, яка представляла молодіжний центр  "Art-Hub"- "Калейдоскоп".

Також, в рамках святкових заходів був проведений квест «Відкрий Україну». Завдання цього квесту були повністю присвячені історії, культурі та традиціям України. Учасники відвідали 9 локацій, на кожній з яких виконували спеціальні завдання, завдяки цьому заробляли бали. За результатами підрахунку балів, переможцем квесту стала команда «Молодь України!». Переможців привітав заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Ігор Стокоз та Краматорський міський голова Андрій Панков.

Окрім цього, в цей день волонтери (учасники зльоту «Молодіжна хвиля 2018») провели цілу низку майстер-класів,  на яких діти та дорослі власними руками створювали  різноманітні сувеніри.

Департамент сім'ї, молоді та спорту Донецької ОДА

Інші новини за темою