портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь Донеччини долучилася до Всесвітнього дня прибирання

Опубліковано 20 вересня 2021 року, 16:12 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Молодіжний рух Let’s do it Ukraine проводить щорічну міжнародну акцію Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні.

Цьогоріч акція відбулася 18 вересня о 10:00 у 24 областях нашої країни. Метою акції було сформувати культуру чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до довкілля серед громадян.

Молодь Донецької області активно долучилась до прибирання. Зокрема, усі молодіжні центри прибирали у своїх громадах популярні місця відпочинку молоді.

У Краматорську в акції  «World CleanUp Day»  до Всесвітнього дня прибирання взяли участь понад 130 осіб. Організатором акції стала громадська організація «Клуб рибалок України - UaFishingClub» та волонтерське крило вільного простору «Татоhub» - «Краматворці» спільно з Молодіжною радою при Донецькій облдержадміністрації. Організатори у межах акції  провели змагання «Хто більше збере сміття». У змаганнях взяли участь 10 команд. Усі учасники отримали подяки.  3 місце зайняла збірна команда Краматорського коледжу технології та дизайну. Однакову кількість сміття зібрали студенти Донецького інституту техніки та менеджменту та Донбаської державної машинобудівної академії.  

Молодь Донецької області також успішно провели цифрове прибирання. У своїх цифрових пристроях видалили маловідомі програми, непотрібні електронні листи, дублікати фотографій, беззмістовні відео, хмарні сховища з невикористовуваними файлами. Зменшивши об'єм цифрових відходів можна скоротити величезну кількість СО2 та продовжити життя своїх гаджетів.

Підтримка молоді дала змогу провести міжнародну акцію «World Cleanup Day» в Україні на високому рівні та зробити вагомий внесок у виховання дбайливого ставлення громадян до довкілля.

Інші новини за темою