портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодіжна рада ініціювала форум з питань адаптації переміщених осіб

Опубліковано 20 липня 2022 року, 08:42 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

16 - 17 липня за ініціативи молодіжної ради при Донецькій облдержадміністрації у Хмельницькому відбувся "Форум: Адаптація", який присвячений питанням взаємодії місцевої молоді з молоддю ВПО.

На форумі учасники брали участь у навчальній сесії щодо інструментів громадського впливу для молоді, зокрема через відділи ВПО консультативно-дорадчих органів, виконували вправи, що підвищать соціальну згуртованість серед молоді  (тімбілдінг). Також учасники відвідали воркшопи, де в групах  напрацювали  дорожню карту по створенню відділів ВПО при молодіжних радах. Молоді люди  презентували довідник з рекомендаціями та порадами по створенню відділів ВПО, в який увійшли напрацювання учасників на форумі, розповіли у Управлінні сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації. Учасники отримали менторську підтримку та супровід при створенні відділів ВПО при молодіжних радах. 

За результатами проведення форуму, члени молодіжних рад  дізнались про практику створення при консультативно-дорадчих органах відділів з питань ВПО та отримали менторську підтримку .

За матеріалами Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

Інші новини за темою