портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодіжні центри Донеччини висадили дерева у межах проєкту «Озеленення Планети»

Опубліковано 10 квітня 2021 року, 16:15 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Молодіжні центри області долучилися до весняних висадок дерев у межах проєкту «Озеленення Планети».

В межах всесвітнього проєкту «Greening Planet» 10 квітня у 100 країнах світу планують висадити 1 мільйон дерев за 1 добу, а на наступні 3 роки – 100 мільйонів дерев по всій планеті. В Україні проєкт передбачає також сприяння у висадженні парків та алей впродовж 2021 року та організації освітніх воркшопів у навчальних закладах.

Під час реалізації екопроєкту керівники та відвідувачі молодіжних центрів Донеччини братимуть участь у прибиранні, озеленінні та благоустрою території біля своїх молодіжних центрів. Кожен молодіжний центр самостійно знаходив кошти на придбання саджанців - десь долучилися народні депутати України, десь органи місцевого самоврядування. Донецьке обласне управління лісового та мисливського господарства  безкоштовно виділило саджанці дерев для багатьох молодіжних центрів Донеччини.

Організатори акції – Благодійний фонд «Озеленення України» за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державного агентства лісових ресурсів України та Міністерства зовнішніх справ України. Участь активної молоді Донеччини у глобальному екологічному проєкті «Озеленення Планети» – це внесок не лише в озеленення області, а й у боротьбу з глобальним потеплінням, шлях до об’єднання українців навколо вирішення спільних проблем.

Інші новини за темою