портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині презентував роботу 128 молодіжний центр

Опубліковано 28 серпня 2021 року, 10:58 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Молодіжно-спортивний центр «Факел» у Покровську, який став уже 128-м у Донецькій області, презентував свою роботу 27 серпня.

На презентації були присутні заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, радник патронатної служби голови Тамара Лук’янчук, голова Покровської територіальної громади Руслан Требушкін, заступник Покровського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Маргарита Ідрісова.

Загальний обсяг фінансування на ремонтні роботи та облаштування молодіжно-спортивного центру склав 5650,731 тис. грн з державного бюджету, 1470,5 тис. грн - з обласного бюджету, 1823,5588 тис. грн - з міського бюджету.

Юлія Костюніна зазначила, що відкриття таких молодіжних центрів дуже важливе для мешканців міст та сіл: вони дозволяють знайти корисне заняття за бажанням кожному бажаючому та підтримують розвиток молоді.

Молодіжно-спортивний  центр «Факел» має довгу історію і вже 30 років працює для мешканців 3 мікрорайонів Покровська. Після реконструкції центр включає дві важливі частини.

Молодіжний центр, розташований на першому поверсі, - місце, де молодь та діти можуть безкоштовно, цікаво й змістовно провести час, згуртовуватися за інтересами, вільно спілкуватись, висловлювати свою думку та обговорювати сміливі ідеї. Для відвідувачів будуть організовуватися різноманітні тренінги, майстер-класи, зустрічі з видатними людьми. Тут будуть вестись уроки з образотворчого мистецтва, ліплення, проходити кава-брейки, а ще це місце, де працюватиме молодіжна рада Покровська.

У цокольному приміщенні розташований спортивний клуб приміщення, який в ході капітального ремонту обладнали якісним спортивним обладнанням, сучасною системою вентиляції і пожежної сигналізації. Були замінені всі системи комунікації, що дозволить якісно використовувати дане приміщення для занять спортом. Тренування в спортивному клубі будуть вести тренери-викладачі м. Покровська (комунального закладу Покровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», обласної школи кікбоксингу та тренери на громадських засадах). Будуть проводитися заняття з наступних спортивних дисциплін: бокс, кікбоксинг, фітнес, силовий фітнес, жіночий фітнес, дзюдо. Тренерський склад: Роман Литвинов (бокс), Володимир Стоволос (кікбоксинг), Роман Шереметьєв (кікбоксинг), Володимир Димитрієв (бокс), Юрій Косоухов (тренер-викладач з фітнесу), Антон Дугельний (тренер-викладач, дзюдо).

Особливістю спортивно-молодіжного центру «Факел» став збудований поруч спортивний майданчик, обладнаний сучасними силовими тренажерами, який дає можливість проводити тренування на відкритому повітрі, що особливо актуально в умовах пандемії. У літній період наявність такого майданчика надасть жителям міста можливість вибору місця для проведення свого активного дозвілля і дозволить залучити додаткових відвідувачів до занять у спортивно-молодіжному центрі. Лінійка сучасних силових тренажерів КF, якими обладнаний спортивний майданчик на відкритому повітрі, зарекомендувала себе як система витривалих, якісних силових снарядів. Майданчик обладнаний системою відеоспостереження, що дозволить запобігти можливим актам вандалізму.

Інші новини за темою