портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині знову зі світлом понад 3 тисячі домогосподарств

Опубліковано 10 серпня 2022 року, 11:33

За 9 серпня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково заживили 7 населених пунктів. Знову з електроживленням 3 357 родин у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах. Багато населених пунктів області через бойові дії були знеструмлені вже десятки разів. Енергетики продовжують працювати, щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Учора енергетики отримали дозвіл військових, виконати ремонти та заживили домогосподарства 1,3 тисячі родин на надважкому Бахмутському напрямку. Ще 1,2 тисячі родин знову отримують електропостачання в Авдіївській громаді, що також піддається щоденним масованим обстрілам. Ряд робіт також вдалося виконати у Мар’їнській, Костянтинівській, Слов’янській та Торецькій громадах.

Щоденні обстріли руйнують мережі та перешкоджають своєчасним ремонтам. Найскладнішими напрямками лишаються Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Поки що без світла 87 населених пунктів на території Донецької області, де енергетики мають змогу працювати. 

Загалом кількість населених пунктів області без світла зменшується. Для порівняння: добою раніше без електропостачання залишались 92 населених пункти на території області, де енергетики мають змогу працювати, а станом на ранок понеділка без світла залишались 102.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі