портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Всеукраїнському фестивалі гумору та імпровізації Донецьку область гідно представила команда «Карасі»

Опубліковано 16 вересня 2021 року, 15:58 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Донецьку область на Всеукраїнському фестивалі гумору та імпровізації, який проходив з 8 по 13 вересня у с. Грибовка Одеської області,   гідно  представила команда «Карасі». 

До складу команди увійшли 15 представників активної творчої молоді з різних міст Донеччини. Загалом на фестиваль з’їхалось 38 команд із різних областей України. Потрапити на фестиваль команда «Карасі» змогла завдяки підтримці Донецької облдержадміністрації. 

Протягом п’яти днів на учасників чекали тренінги з імпровізації, сценічного гумору, майстеркласи з акторської майстерності та руханки від акторів гумористичного розважального телевізійного шоу «Жіночий квартал» Володимира Шумка, Валентина Міхієнка, Катерини Нікітіної та Ольги Жуковцової-Кияшко, актора театра-студії «Чорний квадрат» Олександра Розвякова, актора команди «Днепр» Володимира Борисова, актора команди «Любимый город» Дмитра Сидорова, актора «95 Квартал» Дмитра Кучмара, інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» та квіз «Easy Quizzy» від капітана «Команда Малиновського» Арсена Малиновського,  караоке-батл від  актора команди «Одеські манси Країна У» Григорія Гущина. 

У фінал фестивалю вийшло 13 команд, серед яких була і команда Донецької області. Наша команда виступала з імпровізацією «Предмет». 

У планах учасників команди поновити регіональну «Лігу Сміху».

Інші новини за темою