портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад говорили про відбудову України

Опубліковано 14 липня 2022 року, 17:02

Начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко  14 липня взяв участь в онлайновому засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. 

"Єдина тема сьогодні — повоєнна відбудова України. Основний рамковий документ — План відновлення України — було представлено на міжнародній конференції у Лугано. Він спрямований не тільки на відбудову зруйнованого, але й на прискорення економічного зростання.

Важливо, що Україна в цьому питанні не залишається на самоті — наші міжнародні союзники так само зацікавлені у сильній Україні та готові всіляко підтримувати нас" , - зазначив очільник області на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук. 

На засіданні Конгресу презентували Fast Recovery Plan для України в цілому та, зокрема, Київської області.

Київська область сильно постраждала у перший місяць повномасштабної війни і тепер може стати зразком для відновлення всіх інших регіонів. 

"Зі свого боку ми в Донецькій ОВА підготували свої пропозиції щодо роботи Національної ради з відновлення України. Найважливіше — в її роботі мають брати участь представники місцевих влад, адже вони найкраще обізнані на своїх проблемах. Незважаючи на активні бойові дії по всьому фронту, вже зараз важливо мати стратегію відбудови. Над цим і працюємо",- наголосив Павло Кириленко.

Інші новини за темою