портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Опитування щодо досвіду інклюзивної молодіжної роботи та доступності молодіжних просторів

Опубліковано 30 серпня 2023 року, 13:22 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Більшість молодих людей в умовах війни потребують підтримки, щоб вберегти та розкрити свій потенціал для повоєнного відновлення. Одним із перспективних напрямків розширення прав і можливостей молоді, і зокрема молоді з інвалідністю, є участь у молодіжних програмах, проєктах та відвідування молодіжних просторів. Ці можливості сприяють спілкуванню, неформальній освіті та самореалізації у цей складний час.

Проте, щоб ефективно надавати підтримку, ми повинні спочатку усунути бар'єри, які перешкоджають участі та залученню молодих людей. Для цього ми розробляємо навчальний онлайн-курс спеціально для таких професіоналів, як ви. Цей курс має забезпечити вас необхідними інструментами, прийомами та знаннями для використання принципів доступності та інклюзії у молодіжній роботі.

Будь ласка, приділіть кілька хвилин, щоб заповнити цю анкету. Ваша участь дозволить створити комплексну програму, яка відповідатиме унікальним викликам, з якими стикається українське суспільство під час війни.

Ваші відповіді будуть використані експертною групою для уточнення змісту навчального онлайн-курсу, наповнення окремих лекцій та підбору найкращих практичних інструментів роботи.

Анкета є повністю анонімною, ваші відверті, критичні, негативні оцінки та зауваження є не менш корисними для нашої роботи, ніж позитивні. Ми не збираємо ваші персональні дані. Демографічні показники зазначаються лише для статистичних цілей.

Дедлайн заповнення анкети — до 17:00 14 вересня 2023 року

Онлайн-курс "Інклюзивна молодіжна робота" розробляється громадською організацією "Рада жінок Донеччини" за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) та Міністерства молоді та спорту України.

Заповнити заявку можна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfS_Q-ylHy_Z4yEoT480tLMSyVbg0_mFkGq8dUOgl4mFDI5Fw/viewform?fbclid=Iw