портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Пластуни Донеччини зустрілись у місті Волноваха для відкриття пластового року

Опубліковано 27 вересня 2021 року, 08:37 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Молодь з чотирьох пластових осередків (Волноваха, Авдіївка, Селидове, Маріуполь) відкрила пластовий 2021-2022 рік у місті Волноваха. 

У Волновасі зібрались невипадково, бо цей пластовий рік для волноваських пластунів є першим, осередок тут створився зовсім недавно, тому пластуни з інших міст Донеччини вирішили поділити радість свята зі своїми друзями.

Відкрили захід урочистою церемонією у сквері міста. Особливої урочистості моменту додало виконання всіма присутніми Гімну України у супроводі концертної бригади військової академії Одеси. Спілкування з пластунами викликало жваве зацікавлення у всіх гостей заходу.

Учасниками панельної дискусії «Чи потрібна молодій людині участь в громадській організації?» стали досвідчені пластуни та пластунки (13-18 років) з осередків, присутніх на заході, місцева молодь, громадськість, зацікавлені темою жителі Волновахи. Обговорювали широке коло питань, пов’язаних з компетентностями молодих людей, сформованих в Пласті - Національній скаутській організації України, про взаємодію Пласту та освітніх установ, про вміння і навички, про ставлення батьків до захоплення дітей.

В програмі заходу були пластові активності, інструктажі, майстеркласи, рухливі ігри та змагання, смачний обід та солодощі, а також підкорення спортивної павутини.

Інші новини за темою