портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Поблизу Мангуша на Донеччині встановлено майданчик WIM

Опубліковано 04 січня 2021 року, 12:53

Майданчик WIM (Weigh-in-Motion) влаштовано поблизу смт Мангуш Донецької області.

Так, завершено поточний середній ремонт з влаштування елементів системи моніторингу (WIM) за станом доріг та умовами руху на км 617 + 500 – км 618 + 500 автомобільної дороги М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на м. Таганрог).

Зокрема, виконано роботи з влаштування дорожнього одягу (360 метрів), пониження проїзної частини; змонтовано металеву конструкцію, на яку змонтовано відповідне обладнання; в рамках поточного середнього ремонту влаштовано узбіччя, встановлено дорожні знаки та влаштовано бар’єрне огородження.

На даний час систему випробовують в тестовому режимі.

Зважування-в-русі (Weigh-in-Motion, WiM) — це сучасна розумна система комплексного збору інформації про транспортні засоби, які рухаються автомобільними дорогами. Вона здійснює моніторинг руху на дорогах у режимі реального часу за допомогою обладнання, яке монтується в верхньому шарі покриття автомобільних доріг або на прогонових будовах мостів та шляхопроводів.

Система WIM відповідає не лише за зважування транспорту, але й збереження, аналіз і обробку даних.  Створення такої системи дозволяє реагувати на конкретні порушення та передавати їх цільовим органам, збирати важливу статистичну інформацію і здійснювати прогнози.

За матеріалами Служби автомобільних доріг у Донецькій області


 

Інші новини за темою