портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Продовжується капремонт міжнародної траси М-03 між Слов’янськом і Бахмутом

Опубліковано 27 червня 2019 року, 15:10 , Служба автомобільних доріг у Донецькій області

За маршрутом Слов’янськ – Бахмут продовжується капітальний ремонт автодороги загального користування державного значення М-03 Київ – Харків – Довжанський. Дорожня спецтехніка працює біля села Никонорівка. На об’єкті тривають роботи з «підняття» проїзної частини (у найнижчій відмітці на 1,1 м) з метою «згладжування» крутого спуску/підйому та відкриття дальності видимості.

У зв’язку з розширенням проїзної частини та укладанням нових шарів дорожнього одягу, будівельники виконують роботи з досипання земляного ґрунту (улаштування підошви насипу земляного полотна) та ремонту застарілої водопропускної труби.

Нагадаємо, капітальний ремонт 16-кілометрової ділянки між селами Никонорівка та Міньківка розпочався ще минулого року. Торік силами ТОВ «Славдорстрой» було відновлено 14,8 км міжнародної траси.

Довідково

Без перебільшення можна сказати, що відремонтована впродовж 2016-2018 років ділянка міжнародної траси М-03 Київ – Харків – Довжанський є справжньою візитівкою Донеччини. Майже 40 км у межах Слов’янського району (від кордону з Харківською областю, минаючи Слов’янськ, у бік Бахмута) повністю відновлено поточним середнім ремонтом. Стелу на кордоні з Харківщиною облаштовано автономною системою освітлення, проїзну частину промарковано сучасною пластиковою розміткою, вздовж траси відремонтовано автопавільйони та встановлено нові технічні засоби організації дорожнього руху (дорожні знаки, сигнальні стовпчики, бар’єрне огородження тощо).

У межах Бахмутського району виконується вищеозначений капітальний ремонт ще 16 км траси, і 15 км впритул до Бахмута ще чекатимуть на приведення транспортно-експлуатаційних характеристик траси у відповідність до сучасних нормативних вимог.

Інші новини за темою