портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Практика молодіжної роботи «в полях» вже вдруге реалізувалася на просторах Донеччини

Опубліковано 19 липня 2021 року, 13:10 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Наметовий табір, основою якого став навчально-тренінговий курс «PROнавички майбутнього» із розвитку своїх надпрофесійних навичок,  був проведений з 13 по 18 липня для 50 молодих людей з лінії розмежування.  

Вдалий симбіоз розвитку м'яких та твердих навичок формує у молоді вміння не тільки критично оцінювати власну думку й думку інших людей із певної теми, формулювати та розв'язувати проблеми, але й спілкуватись і працювати з іншими в процесі навчання, створювати нові знання й нові ідеї та вміло їх використовувати на практиці, щоб будувати кращий світ.

На природі знання та досвід набувається швидше та якісніше.  Завдяки ГО «Портал «Пошук» учасники мали можливість навчитися сплаву на байдарках по річці Сіверський Донець, навчитися глиняного  майстерства та взяти участь в історичному козацькому квесті.

Також до учасників завітали  спеціалісти управління сім’ї, молоді та масових заходів НПВ Донецької облдержадміністрації,   які теж спробували свої сили у керуванні байдаркою та підтримали та надихнули команди на подальше навчання. А завдяки фонду ООН у галузі народонаселення кожен учасник отримав чудові брендовані сувеніри та футболки.

Проєкт реалізується КПНЗ “Донецький обласний дитячо-молодіжний центр” у співпраці з ГО “Портал “Пошук ", за підтримки Управління сім’ї, молоді та масових заходів НПВ Донецької облдержадміністрації та фонду ООН у галузі народонаселення.


Інші новини за темою