портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА провели семінар-тренінг для ОТГ області

Опубліковано 14 червня 2018 року, 16:50

14 червня на базі Шахівської об’єднаної територіальної громади фахівцями управління з впровадження реформ та децентралізації департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації спільно з радником Донецького відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» було проведено виїзний семінар для представників ОТГ області, присвячений організації їх співробітництва.

Метою заходу стало роз’яснення щодо практичного складання договорів про співробітництво територіальних громад. Присутнім пояснили в яких сферах може здійснюватися співробітництво територіальних громад. Учасники семінару отримали консультації стосовно реалізації Закону України «Про співробітництво територіальних громад».

Завідуючий сектором інфраструктурного розвитку ОТГ Олександр Агулов ознайомив запрошених з практичними аспектами складання договорів щодо співробітництва територіальних громад. Особливу увагу було приділено вимогам, які пред’являються чинним законодавством до договору про співробітництво територіальних громад.

Після теоретичних питань учасники заходу мали змогу взяти участь у тренінгу «Майстерня співробітництва територіальних громад». Присутні були поділені на групи, де кожна з них складала власний проект відповідно до заданої форми співробітництва громад.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації


Інші новини за темою