портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА взяли участь у семінарі з питань організації роботи місцевого самоврядування ОТГ

Опубліковано 27 липня 2018 року, 15:59

26-27 липня представники департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації в Святогірську взяли участь у семінарі з розгляду питань забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад.

 У перший день семінару досвідчені експерти аналітично-правової групи Центрального офісу реформ при Мінрегіоні ознайомили присутніх з питаннями здійснення регуляторної діяльності органів місцевого самоврядування ОТГ, роз’яснили порядок передачі в оренду, користування, а також володіння майном комунальної власності.

Другий день навчання пройшов не менш насичено та цікаво. Учасники семінару детально розглянули кадрові та організаційні питання, які потрібно вирішувати громадам протягом першого місяця після оголошення результатів виборів, а також питання вдосконалення інструментів, які сприяють збільшенню власних доходів ОТГ.

Крім того, учасники семінару мали змогу отримати відповіді на проблемні питання юридичного характеру, що стосуються земельних відносин у громаді.

Управління з впровадження реформ та децентралізації департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації

Інші новини за темою