портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Програма «Молодіжний працівник» триває у Маріупольській громаді

Опубліковано 30 серпня 2021 року, 14:43 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Тренінг з навчальної програми «Молодіжний працівник»  провели фахівчині КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» у м. Маріуполь 27- 29 серпня. 

Ця національна програма розроблена для фахівців, що працюють з молоддю. Вона базується на принципах міжсекторального та міжгалузевого партнерства та на принципах неформальної освіти, що робить її доступною для широкого кола представників суміжних галузей.

Тож, молодіжні лідери Маріуполя, представники та представниці громадського та державних секторів по роботі з молоддю, три дні поспіль були учасниками тренінгового інтенсиву, головною метою якого було надання практичних інструментів та знань для удосконалення роботи з молоддю регіону.

Завдяки Маріупольському осередку УАЛ, тренінг пройшов в атмосфері повного взаєморозуміння, комфорту та плідної співпраці.

Тренінг з навчальної програми «Молодіжний працівник» було проведено за ініціативи управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА та відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Маріупольської міської ради.


Інші новини за темою