портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Семінар-тренінг «Роль і можливості Пласту в системі неформальної та громадянської освіти дітей та молоді» пройшов на Донеччині

Опубліковано 18 травня 2021 року, 15:55 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Пластовий кваліфікаційний семінар-тренінг для зацікавлених волонтерів та громадських активістів Донецької області провело у Святогірську управління  сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації у співпраці із командою Донецької округи Національної Скаутської організації України.

Програма семінару включала містила теоретичну частину: розвиток скаутського руху в Україні; більш ніж сторічна історія Національної скаутської організації України Пласт; структура Пласту; основні напрямки роботи в організації; можливості для самореалізації, особистісного росту та користі громадам. Також на семінарі-тренінгу давалися практичні елементи пластової роботи, зокрема пластові ігри та традиції з можливістю спостерігати за життям юнацького табору «Свято весни-2021», що відбувався неподалік.

Учасники семінару отримали базові знання щодо роботи з дітьми в сфері неформальної освіти, а також основні засади пластової методи роботи з молоддю та дітьми.

У межах заходу учасники мали можливість поспілкуватися з начальником управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілією Золкіною.  

Захід проведено із дотриманням усіх карантинних вимог встановлених Кабінетом міністрів України.

Інші новини за темою