портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області триває проєкт «Мережа змін. Рестартінг молодіжних центрів»

Опубліковано 14 вересня 2021 року, 11:42 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Команди молодіжних центрів  «YelizavetCity» (с. Єлизаветівка), «Мексика» (с. Максимильянівка), «Надія» (м. Красногорівка) пройшли навчання та  стажування в МЦ «ПІ Теплиця» (м. Слов’янськ) в рамках проєкту «Мережа змін. Рестартінг молодіжних центрів»,  що реалізується USAID (Агентство США з міжнародного розвитку) в співпраці з Управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.  

В результаті спільно з ГО «ПІ Теплиця» було напрацьовано двомісячну програму заходів для кожного з молодіжних центрів та надано технічну і матеріальну підтримку.

Завдяки фінансовій підтримці Агенції США з міжнародного розвитку (USAID), закуплено технічне обладнання для діяльності МЦ загальною вартістю 162 000 грн. Розроблено брендбуки.

З командами МЦ «Мексика» та «Надія» під супроводом професійного тренера було розроблено «Стратегії розвитку молодіжних центрів на найближчі 3 роки». Ці стратегії були презентовані громадам  з подальшим врахуванням коментарів та побажань.

Відбулася презентація «Стратегії розвитку молодіжних центрів «Мексика», «Надія» керівництву Мар'їнської міської військово-цивільної адміністрації: начальниці відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмилі Панченко, начальниці служби у справах дітей Ірині Мироненко, начальнику відділу з питань адміністрування місцевих програм Андрію Кротову  та представниці від Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА Олені Білозер.  

Керівники МЦ «Мексика» та «Надія» розповіли, що Стратегія є актуальним, ефективним та важливим документом розвитку не лише для молодіжних центрів, а й розвитку Красногорівської та Максимильянівської громад.

Реалізація проєкту «Мережа змін. Рестартінг молодіжних центрів» відбувається завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).


Інші новини за темою