портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У хабі "Я - Маріуполь" фахівці центру зайнятості допомагають переселенцям знайти роботу

Опубліковано 25 липня 2022 року, 13:23 , Донецький обласний центр зайнятості

Сьогодні життєво важливим стає питання працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, що спонукає Маріупольський міський центр зайнятості, який працює дистанційно, шукати нові шляхи побудови комунікаційних зв’язків з маріупольцями. Один з них – взаємодія з центрами підтримки переселенців «Я - Маріуполь», які відкриваються по всій країні і вже діють у Києві, Дніпрі, Вінниці, Запоріжжі, Одесі, Хмельницькому та інших містах.

Ще вчора врятувавшись з маріупольського пекла, сьогодні ці люди розпочинають нове життя в більш безпечних містах країни. Працевлаштування - у ТОПі запитів до центрів “Я - Маріуполь”. Першу зустріч шукачів роботи з фахівцем Маріупольського міського центру зайнятостібуло організовано у м. Вінниця. Начальник відділу рекрутингу Сергій Лазько розповів про сучасні можливості служби зайнятості, зручні дистанційні форми взаємодії з клієнтами, надав інформацію щодо актуальних вакансій, у тому числі, в інших містах України, зокрема, з наданням житла. Також відповів на чисельні запитання учасників зустрічі, надав змістовні консультації: що робити, якщо людина не звільнена з попереднього місця роботи, чи можна працювати за сумісництвом та багато інших.

Під час зустрічі було з’ясовано потребу маріупольців у працевлаштуванні, поінформовано про переваги взаємодії з центром зайнятості. З керівництвом вінницького хабу «Я - Маріуполь» обговорені подальші можливості співпраці з урахуванням з’ясованих перспективних потреб маріупольців у підборі роботи.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою