портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську керівники молодіжних центрів та клубів зібралися на обласний форум «Про_МЦ»

Опубліковано 12 жовтня 2020 року, 10:56 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Сімдесят керівників молодіжних центрів та клубів Донецької області зібралися на обласний форум «Про_МЦ», який відбувся у туристичному магніті Донеччини – Святогірську, з 9 по 11 жовтня. 

Проведення такого форуму щорічно восени вже стало традицією. Форум організований управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

Форум проходив на базі відпочинку «Зелений гай» із дотриманням карантинних вимог. Учасникам форуму кожного дня вранці проводили температурний скринінг, погода дозволила більшість заходів провести на відкритому повітрі.

«Дуже важливо, що молодіжні лідери області мають змогу ділитися досвідом, збагачуватися новими знаннями та практичними навичками. Саме такі форуми дозволяють активно розвивати молодіжну політику у Донецькій області та надихають активну молодь міст та районів на реалізацію нових креативних проєктів», -  зазначила очільниця управління сім’ї молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна.

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр приготував для учасників цікаву програму. Вони із задоволенням пройшли квест «Разом ми сила», під час якого на майстер-класах пошили захисні маски, зробили креативні закладинки та браслети, подолали лабіринт тощо.

Під час форуму молодіжні працівники області розглянули актуальні для своєї роботи питання: діяльність молодіжного центру в умовах децентралізації; сінемологія як метод робити з молоддю; планування роботи та  звітність молодіжного центру, виявлення потреб молоді у своїй громаді.

10 жовтня учасники форуму провели  акцію з нагоди відзначення Дня захисника України, до якої мали змогу  долучитися жителі та гості Святогірська. За програмою акції прибрано місце відпочинку «Дубовий гай», проведені майстер-класи: плетіння браслетів, пошив закладинок та захисних масок, екскурсії до Святогірської лаври. 

Усі майстер-класи проводились безкоштовно, гості та жителі міста мали змогу забрати власноруч виготовлені вироби собі.

Інші новини за темою