портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську проходить освітній семінар з організації наметового таборування

Опубліковано 05 травня 2021 року, 10:49 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Освітній семінар для керівників та працівників наметових таборів Донецької області проводиться у Святогірську Управлінням сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації спільно з Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром.  

Участь у заході беруть представники 6 наметових таборів області, створених у межах обласного проєкту, та представники наметових таборів, які проводять інститути громадянського суспільства області.

Під час заходу учасники спілкуються в онлайновому форматі з начальником відділу сприяння розвитку молоді та утвердження здорового способу життя Міністерства молоді та спорту України Валентиною Колядою, головним спеціалістом відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Тарасом Назарківом, начальником відділу молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації Володимиром Кіріндасом.

Організатори для учасників заходу розробили цікаву програму. Головний інспектор відділу техногенної безпеки Головного управління ДСНС України у Донецькій області майор служби цивільного захисту Олексій Панков розповість про вимоги чинного законодавства щодо протипожежної безпеки під час функціонування наметового містечка для відпочинку молоді та дітей, облаштування наметового містечка первинними засобами пожежогасіння, вимоги до ведення документації з протипожежної безпеки.

Експерт департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Дмитро Яковенко розповість про алгоритм дій щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» у наметових містечках для відпочинку молоді та дітей, вимоги до ведення документації під час дії карантинних обмежень.

Заступник начальника управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Донецькій області Андрій Логвінов повідомить про вимоги санітарного законодавства щодо відкриття та медичного забезпечення наметового містечка для відпочинку молоді та дітей, санітарні вимоги до утримання території наметового містечка, вимоги до облаштування харчоблоку наметового містечка чи використання мобільного харчування у наметових містечках, вимоги до ведення документації під час дії карантинних обмежень.

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр спільно з президентом Всеукраїнської благодійної організації «Асоціація за нове покоління «Лелека» Олександром Кашлаковим підготували цікаву сесію щодо планування та тематичного наповнення наметових таборів.

Фахівці від громадської організації «Підтримка психічного здоров’я – Асоціація фахівців в галузі психічного здоров’я» під егідою Всесвітньої благодійної агенції «Malteser Iternational» проведуть майстер-клас «Перша допомога».

Інші новини за темою