портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулася онлайнова конференція модераторів кіноклубів Docudays UA «Документальні фільми як інструмент медіапросвіти з прав людини»

Опубліковано 08 квітня 2021 року, 11:18 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Відбулася онлайнова конференція модераторів кіноклубів Docudays UA «Документальні фільми як інструмент медіапросвіти з прав людини»

Онлайнова конференція модераторів кіноклубів Docudays UA «Документальні фільми як інструмент медіапросвіти з прав людини» відбулася в рамках 18-го Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. 

Кіноклуб Docudays UA «Кіно+», створений на базі КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» за підтримки управління сім`ї, молоді та масових заходів  національно-патріотичного виховання Донецької ОДА,  теж взяв активну участь на зустрічі понад сто кіноклубів медіапросвіти з прав людини.

Неймовірна атмосфера, позитивна енергетика, креативний освітній простір, майданчик для діалогу з організаторами, координаторами Мережі DOCU/CLUB, фасилітаторами, керівниками кіноклубів надали можливість обмінюватися досвідом та спільно шукати нові оригінальні конструктивні рішення в організації та проведенні заходів клубів #DocudaysUA. 

Мережа кіноклубів Docudays UA – некомерційний, неполітичний та не релігійний проєкт. Кіноклуби Docudays UA працюють у школах, університетах, бібліотеках, артпросторах, галереях, молодіжних, правозахисних і благодійних організаціях, центрах пробації, виправних колоніях та освітніх установах пенітенціарної системи.

Мета Docudays UA – правова просвіта та вільний доступ громадян України до кращого документального кіно з усього світу. За допомогою фільмів та дискусій поширюються знання про права людини та про методи їх захисту, формуємо в українському суспільстві розуміння людської гідності як найвищої цінності, розвиваємо громадянський активізм.

Інші новини за темою