портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулось дистанційне засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Донецькій ОДА

Опубліковано 22 березня 2021 року, 10:50 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Відбулось дистанційне засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Донецькій облдержадміністрації

Участь у заході взяли Тамара Лук'янчук -  радник голови Донецької облдержадміністрації, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади, Головного управління Національної поліції в Донецькій області та громадських організацій.

На засіданні були розглянуті питання щодо впровадження системи семінарів-тренінгів для підготовки тренерів «Школи виховників джур», а також щодо проєкту «Шкільний офіцер поліції».

Голова Донецького відокремленого підрозділу громадської організації «Молодіжний клуб Джура» «Кальміусівські джури»  Олександр Паращенко  під час виступу зазначив важливість підготовки кваліфікованих виховників, які дотичні до організації та проведення місцевих та регіональних етапів дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Начальник відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Донецькій області Євгенія Іванченко у своєму виступі наголосила, що безпека – одна з найважливіших цінностей для людини, а співпраця поліції та громади – найкращий спосіб її гарантувати. Представникам громад були надані рекомендації щодо важливості залучення представників поліції до освітнього-виховного процесу та заходів національно-патріотичного виховання.

Інші новини за темою