портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбувся навчальний вебінар для керівників та фахівців молодіжних центрів Донецької області

Опубліковано 16 червня 2021 року, 11:10 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Навчальний вебінар для керівників та фахівців молодіжних центрів Донецької області, головною тематикою якого було використання настільної ігрової методики «Коло безпеки», організували 15 червня Донецький обласний дитячо-молодіжний центр спільно з Всеукраїнським громадським центром «Волонтер» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Уряду Сполучених Штатів Америки».

Модератором вебінару була Катерина Пуха - представниця Всеукраїнського громадського центру «Волонтер» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Уряду Сполучених Штатів Америки».

Учасники вебінару ознайомились та навчились, як використовувати у роботі з дітьми, підлітками та молоддю цікаву гру "Коло безпеки". Гра формує логічне мислення, а також систему уявлень щодо явищ насильства, форм та методів його попередження і подолання.

"Коло безпеки" - це гра, яка містить в собі п’ять кіл: "Загальні поняття про насильство", "Дитина і булінг", "Дитина і насильство в Інтернет-мережі", "Дитина і домашнє насильство", "Дитина і незнайомці".

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр при підтримці Всеукраїнського громадського центру «Волонтер» має можливість надати примірники гри молодіжним центрам Донецької області.

Контактна особа Тетяна Єфремова 0954292053.

Інші новини за темою