портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відкрилися ще два молодіжних центри на Донеччині

Опубліковано 27 квітня 2021 року, 18:08 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Два молодіжних центри відкрилися в Іллінівській територіальній громаді:  «Імпульс» - у с. Стара Миколаївка та  «Територія молоді» - у с. Довга Балка.

На відкритті були присутні заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, радник патронатної служби голови облдержадміністрації Тамара Лук’янчук, голова Іллінівської територіальної громади Володимир Маринич.

Як зазначила Юлія Костюніна, такі осередки молодіжної роботи є особливо важливими для сільської молоді. Тут вона може не тільки змістовно провести дозвілля, але й розвивати свої здібності та навички, які стануть корисними у дорослому житті. Головним для молодіжних центрів є відвідувачі, а також завзяті керівники, які надихатимуть та виховуватимуть молодь своїх центрів. Саме такі керівники підібрались у нових молодіжних центрах.

 Володимир Маринич зазначив, що адміністрація Іллінівської територіальної громади приділяє велику увагу проблемним питанням молоді громади та завжди відкрита до спілкування.

На створення цих молодіжних центрів з обласного бюджету було виділено 600 тис. грн та 600 тис. грн - з місцевого бюджету.

«Імпульс» оснащений сучасним обладнанням для проведення семінарів та тренінгів, має зону для настільних ігор та написання проєктів, зону для занять йогою та затишне місце для кава-брейків.

«Територія молоді» має завзятого керівника та потужну команду ініціативних активістів з безліччю цікавих ідей та бажанням втілювати їх у життя. Серед проєктів молодіжного центру - створення скверу для відпочинку перед будинком культури, екологічний проєкт із сортування сміття, створення майданчика для пляжного волейболу із роздягальнею та літнім душем та просвітницький медіапроєкт щодо питань протидії домашньому насильству та булінгу.

Інші новини за темою