портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Закінчився перший освітній модуль обласної програми розвитку молодіжних центрів Донецької області «Апгрейд»

Опубліковано 09 липня 2021 року, 16:53 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Закінчився перший освітній модуль обласної програми розвитку молодіжних центрів Донецької області «Апгрейд».

П’ятнадцять керівників новостворених молодіжних центрів взяли участь у програмі. Пройшли перші навчальні сесії, які допоможуть їм налагодити роботу молодіжних центрів згідно з законом України «Про основні засади молодіжної політики»,  залучатися до написання проєктів та створювати свої волонтерські корпуси.

У рамках першого модулю відбулась  зустріч з начальником управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА, запрошені спеціалісти із Всеукраїнського молодіжного центру, які поділилися з молодіжними працівниками шляхами дослідження потреб молоді та процесу формування цільової аудиторії молодіжного центру.

Також до учасників завітали працівники Слов’янського міського центру зайнятості, які обмінялися досвідом роботи з молоддю та розказали, яку профорієнтаційну роботу вони можуть запропонувати молоді у молодіжних центрах.

Програма «Апгрейд» була створена на основі проведеного Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром моніторингу молодіжних центрів Донеччини, під час якого було опитано понад 120 молодіжні центри щодо їх потреб та проблем. Метою проєкту є підтримка розвитку сучасної мережі молодіжних центрів Донецької області та налагодження їх роботи згідно з вимогами законодавства.

Інші новини за темою