портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступниця міністра молоді та спорту зустрілася у Маріуполі з фахівцями по роботі з молоддю з низки територіальних громад

Опубліковано 30 березня 2021 року, 15:55 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Заступниця міністра молоді та спорту Марина Попатенко провела у Маріуполі зустрічі з керівниками структурних підрозділів у справах сім'ї та молоді низки територіальних громад. 

У межах робочої поїздки вона відвідала форум "Молодь важлива", організований Українською академією лідерства, зустрілася з керівниками структурних підрозділів у справах сім'ї та молоді  Маріупольської, Мангушської, Нікольської, Кальчицької, Курахівської територіальних громад, Сартанської ВЦА.

Під час зустрічі з фахівцями по роботі з молоддю йшлося про проблемні питання новостворених територіальних громад у сфері реалізації молодіжної політики, були розглянуті шляхи їх вирішення в умовах децентралізації.  Заступниця міністра поділилася останніми новинами та актуальними напрямами роботи Мінмолодьспорту на 2021 рік.

Маріуполь презентував  гості  молодіжний туристичний центр "Vezha" та Центр розвитку стартапів "1991". Обидва молодіжні осередки поділилися досвідом своєї роботи та представили проєкти, які вони реалізують для молоді м. Маріуполь.

Інші новини за темою