портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА зустрілася з учасниками проєкту «Мирополіс - Молодіжна мандрівка «Схід»

Опубліковано 31 серпня 2021 року, 13:10 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Учасники проєкту «Мирополіс - Молодіжна мандрівка «Схід» зустрілися із заступником голови Донецької облдержадміністрації Юлією Костюніною сьогодні, 31 серпня.

У межах проєкту 20 молодих людей із різних регіонів України відвідали Донецьку та Луганську області. Молоді люди подорожували за розробленим маршрутом, який включав зустрічі з місцевими молодіжними радами й ініціативами, з представниками органів місцевого самоврядування, відвідування культурних і туристичних центрів тощо. Зокрема учасники відвідали Краматорську, Святогірську, Костянтинівську, Соледарську, Часовоярську та Сєверодонецьку територіальні громади.

Під час зустрічі із Юлією Костюніною своїми враженнями після відвідання Донеччини поділилися представники Чернігівської, Рівненської, Дніпропетровської, Херсонської, Луганської, Київської областей. Також учасників привітав Голова представництва Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні Павло Замостьян.

На згадку про Донеччину усі учасники заходу отримали сувеніри від Донецької облдержадміністрації.

«Мирополіс - Молодіжна мандрівка «Схід» - ідея молодіжної ради при Донецькій облдержадміністрації, яка реалізована у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Інші новини за темою