портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги громадськості!

Опубліковано 14 травня 2021 року, 15:50

З метою забезпечення захисту прав, свобод і законних інтересів ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) захисників України та учасників бойових дій на території інших держав, а також осіб, незаконно утримуваних на тимчасово окупованій території України, облдержадміністрація створює регіональну Консультативну раду у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України (далі – Рада).

Запрошуємо до складу Ради представників інституту громадянського суспільства, які опікуються питаннями ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) захисників України та учасників бойових дій на території інших держав, а також осіб, незаконно утримуваних на тимчасово окупованій території України.

Заяви за формами, що додаються, приймаються щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів до 21 травня 2021 року, з 9-00 до 17- 00  за адресою: м. Краматорськ, вул. О. Тихого, буд. 6, [email protected], управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької обласної державної адміністрації.