портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги молоді!

Опубліковано 10 квітня 2019 року, 17:54 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

 Стартував прийом заявок на конкурс Social Impact Award Ukraine 2019

Українська Соціальна Академія запрошує молодих соціальних підприємців подати заявку на конкурс Social Impact Award (SIA) - найбільший в Європі міжнародний конкурс ідей соціального підприємництва, який одночасно відбувається у більш ніж 20 країнах світу.

Дедлайн – 1 травня 2019 року.

Програма складається з декількох етапів:

Перший етап відборуЗАЯВКА (заповнюється українською), яку можна подати до 1 травня 2019 р. на онлайн-платформі SIA. Кращі 30 проектів безкоштовно пройдуть акселераційну програму по запуску бізнесу.

До 20 квітня пройдуть Social Impact Award Демо Дні, які допоможуть підприємцям визначитися з ідеєю проекту і скласти якісну заявку на участь в акселераторі.

Запоріжжя – 13 квітня, вул. Гагаріна 3, Edison Space з 11:00;

Краматорськ – 17 квітня, вул. Марата 8, Geek Bunker з 11:00;

Київ – 20 квітня, вул. Стрілецька 7/6, офіс УСА з 11:00.

Другий етап відбору – захист проектів, презентація результатів акселерації членам журі. Три найкращі проекти отримають приз 50 тис. грн. і квиток на міжнародний саміт в Києві, де зберуться переможці Social Impact Award з 24 країн.

Умови участі

Ви можете подати заявку, якщо:

- 50 % членів основної команди проекту не старше 30 років на момент подачі заявки;

-проект реалізується на території України;

-проект відповідає критеріям відбору;

-проект раніше не отримував суттєвої фінансової підтримки (більше 100 тис.грн.);

- у разі проходження у фінал конкурсу ви готові працювати над реалізацією проекту протягом 4 місяців в інкубаційній програмі в Києві ( 5 модулів * 2 дні);

- у разі перемоги ви згодні взяти участь в міжнародній зустрічі переможців SIA в Києві в листопаді 2019 (витрати на проїзд, проживання та харчування покриваються організаторами, робоча мова зустрічі – англійська. Брати участь в міжнародній зустрічі може тільки один член проекту).

Більш детальна інформація щодо конкурсу за посиланням https://ukraine.socialimpactaward.net/