портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр провів тренінг програми «Active Citizens»

Опубліковано 08 квітня 2021 року, 12:51 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр провів черговий тренінг програми Британської ради «Active Citizens» 5 – 7 квітня.

Британська рада є провідною організацією Сполученого Королівства з розвитку міжнародних культурних відносин, яка відкриває Великобританію для всього світу і поєднує весь світ з Великобританією.

Програма «Активні громадяни» має на меті сприяти соціальному розвитку, головною рушійною силою якого виступають самі громади. Вона заохочує членів громад брати на себе відповідальність і передбачає набуття ними потрібних знань, навичок і досвіду для вирішення власних соціальних потреб. Також ця програмам орієнтована на формування лідерського потенціалу в соціальній сфері та покликана сприяти розвитку навичок міжкультурного діалогу й соціальної відповідальності як базових якостей лідера 21 століття.

Отже, основні аспекти програми «Active Citizens», умови участі у конкурсі проєктів, критерії оцінювання проєктів, як правильно прописати проєктну заявку тощо - все це можна дізнатися, взявши активну участь у тренінгах від Донецького обласного дитячо-молодіжного центру.

Нагадуємо, мінімальний грант на реалізацію проєкту складає 15000 грн. Пріоритетна тематика -  зміцнення соціальної згуртованості в Україні; міжкультурний діалог між різними соціальними групами в Україні; протидія поширенню та подолання наслідків пандемії Covid-19 в Україні та інше.

Проєкт «Active Citizens» впроваджується Британською Радою в Україні за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Інші новини за темою