портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційне повідомлення про проведення публічного громадського обговорення проєкту Антикорупційної програми

Опубліковано 19 січня 2021 року, 10:38 , Управління запобігання та виявлення корупції

З метою забезпечення прозорості, відкритості діяльності Донецької обласної державної адміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації (далі – облдержадміністрація), доступності будь-якій особі брати участь у підготовці антикорупційної програми у термін з 19 січня 2021 року по 02 лютого 2021 року (включно) проводиться публічне громадське обговорення проекту Антикорупційної програми Донецької обласної державної адміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації на 2021-2023 роки (далі – Антикорупційна програма).

Проект Антикорупційної програми розміщено для публічного громадського обговорення на офіційному вебсайті облдержадміністрації в підрозділі «Публічні громадські обговорення» розділу «Консультації з громадськістю» вкладки «Прозора влада» (https://dn.gov.ua/ua/prozora-vlada/konsultaciyi-z-gromadskistyu/publichni-gromadski-obgovorennya).

Реалізація затвердження Антикорупційної програми забезпечить ефективну реалізацію державної політики у сфері запобігання і протидії корупції, виконання заходів з реалізації загальної відомчої політики щодо запобігання та виявлення корупції у сфері діяльності облдержадміністрації у 2021-2023 роках

Пропозиції та зауваження до проекту Антикорупційної програми подаються у письмовій формі на електронну адресу ([email protected]) у термін до 17.00 години 02 лютого 2021 року. Анонімні повідомлення не реєструється і не розглядаються.

За консультаціями з питань проведення публічного громадського обговорення проекту Антикорупційної програми звертатися за телефоном: 0984338897 (відповідальна особа – головний спеціаліст відділу здійснення превентивних антикорупційних заходів управління запобігання та виявлення корупції облдержадміністрації Козленко Марина Олександрівна).

03 лютого 2021 року в приміщенні облдержадміністрації за адресою: м. Краматорськ, вул. О. Тихого, будинок 6 (3 поверх, зала засідань 301) о 14.00 годині в рамках публічного громадського обговорення відбудеться засідання за круглим столом  комісії з оцінки корупційних ризиків в діяльності облдержадміністрації та її структурних підрозділів з учасниками публічного громадського обговорення проекту Антикорупційної програми. Пропозиції та зауваження учасників публічного громадського обговорення під час засідання за круглим столом подаються в усній та письмовій формі.

Під час проведення засідання за круглим столом письмові пропозиції будуть розглядатися першими.

Звіт за результатами  публічного громадського обговорення буде опубліковано на офіційному веб-сайті облдержадміністрації для відома громадськості протягом двох днів після прийняття рішення за результатами обговорення.


Додаткові матеріали: