портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформація про започаткування проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VI»

Опубліковано 26 жовтня 2018 року, 15:17

19 квітня 2018-го року в Міністерстві соціальної політики підписано Фінансову та проектну угоду для виконання Проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VI». Сума гранту Уряду Німеччини на Проект УФСІ VI складає 9 мільйонів євро. Проект триватиме до кінця 2021 року.

3 жовтня 2018 року між Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ) та Німецьким державним банком розвитку KfW було підписано Separate Agreement, яке конкретизувало параметри проекту.

Грантові кошти спрямовуються на створення житла для ВПО (10-12 багатоквартирних будинків). Поруч із житловим об’єктом буде відремонтовано  школу або дитячий садок за німецькими стандартами енергоефективності.

Умови участі в конкурсі:

1.Наявність внутрішньопереміщених осіб.

2.Наявність відповідних будівель, які може бути переобладнано (реконструйовано) під житло для ВПО загальною площею 1200-1500 м.кв.

3.Вартість  переобладнання (реконструкції) не повинна перевищувати 450 тисяч Євро. на будівництво та 500 тис.Євро. на весь проект.

4.Об’єкти будівництва чи реконструкції повинні бути в комунальній власності, а громада (відповідний орган місцевого самоврядування) мати бажання і можливості вирішувати поточні питання пов’язані з впровадженням субпроектів, а також забезпечення функціонування об’єктів протягом достатньо довгого часу.

5.Перевага буде надаватися  тим  пропозиціям, де технічний стан об’єктів дозволить здійснити все в найкоротші терміни.

6.  Буде позитивним,  якщо громади теж не залишаться осторонь і зможуть зі свого боку профінансувати окремі види робіт (різноманітних «підключень» до зовнішніх мереж, виконання технічних умов енергопостачальних організацій, благоустрою, тощо).

Більш детальну інформацію щодо умов проекту можливо отримати на офіційному веб-сайті Українського фонду соціальних інвестицій http://www.new.usif.org.ua/ також із презентації або у консультантів УФСІ.

Додаткові матеріали: