портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині пройшов обласний молодіжний зліт «Молодіжна хвиля»

Опубліковано 27 серпня 2018 року, 14:56

22-25 серпня у Святогірську відбувся обласний молодіжний зліт «Молодіжна хвиля», присвячений відзначенню 27-ї річниці Незалежності України. Молодіжні лідери  та молодіжні працівники міст, районів, ОТГ області мали можливість обмінятися досвідом роботи у молодіжній сфері та у сфері реалізації соціальних проектів.

Працівники Донецького обласного дитячо-молодіжного центру провели для учасників тематичні тренінги щодо методів роботи з реалізації державної молодіжної політики.

23 серпня у рамках форуму Національною молодіжною радою України було проведено круглий стіл щодо участі молоді, на якому були обговоренні питання залучення молоді до активного громадського життя та оновлення форматів роботи кунсультативно-дорадчих органів на місцях.

24 серпня учасники зльоту взяли участь в обласних заходах із нагоди святкування Дня Незалежності України. Молоді люди організували  у парку Пушкіна роботу майстер-класів для дітей, провели інтелектуально-розважальний квест «Відкривай Україну» і танцювальний флешмоб.


Департамент сім'ї, молоді та спорту Донецької ОДА

Інші новини за темою