портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбулось засідання ради з питань етнонаціональної політики

Опубліковано 16 жовтня 2019 року, 14:05 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Краматорську за участі заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна, представників структурних підрозділів облдержадміністрації й громадських організацій національних меншин та етнокультурних товариств області відбулось IV засідання ради з питань етнонаціональної політики при облдержадміністрації.

Під час засідання ради учасники заслухали доповідь щодо результатів проведення обласного конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, які спрямовані на національні та дружні зв’язки, для виконання яких у 2018 році надавалась фінансова підтримка, а також обговорили особливості організації та проведення у листопаді 2019 року обласних заходів з нагоди відзначення Міжнародного дня толерантності.

Заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін наголосив, що проведення подібних заходів має велике значення для Донецької області.

«У нашому регіоні проживає близько 130 національностей. У нас створені всі умови для підтримки їх всебічного розвитку. Фестивалі культур допомагають поширювати інформацію про традиції різних народів та краще розуміти один одного. Тому обласна влада продовжуватиме сприяти утворенню таких ініціатив»,- наголосив він.

Також Вадим Філашкін заявив, що керівництво області розгляне можливість проведення фестивалю культур національних меншин всеукраїнського рівня.