портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Маріуполі відбудеться Регіональний OPEN DATA FORUM за сприяння Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні

Опубліковано 29 жовтня 2019 року, 10:54

8 листопада 2019 року з 10.00 ранку в «1991 Mariupol» за адресою м. Маріуполь, проспект Миру, 93Б відбудеться Регіональний OPEN DATA FORUM за сприяння Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні.

Реєстрація з 9.30 ранку.

OPEN DATA FORUM ставить на меті презентувати громаді Маріуполя та Донецької області можливо використання відкритих державних даних у різних сферах життєдіяльності задля підвищення конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості регіону, а також стимулювання відкритості влади.

Аудиторія Форуму – представники громадських організацій, державних установ, комунальних закладів, малого та середнього бізнесу, ЗМІ та просто жителі півдня України з активною громадянською позицією. Запланована кількість учасників – близько 150 осіб.

За минулі роки Форуми за сприяння Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні відвідали з докладами представники таких організацій і компаній, як: Google Ukraine, American Council, British Council, Програма розвитку ООН в Україні, Freedom House, Фонд Східна Європа, МФ «Відродження», Центр «Ейдос», профільні державні установи та комунальні заклади.

Участь у регіональному форумі безкоштовна.

Більше про спікерів та форум на сайті https://opendataforum.in.ua/mariupol/.

Контактна особа – Андрій Жнивін, тел. 099 059 60 50.